Aanmelden (voor 15 februari 2016)

Wil je je aanmelden om dit fantastische project en deze mooie ervaring mee te kunnen maken? Geweldig! Lees eerst de aanmeldingsvoorwaarden en procedure, voordat je je inschrijft. Als je dat gedaan hebt, download dan hier ons motivatieformulier en vertel ons wat jouw drijfveren zijn om mee te doen. We kijken uit naar je reactie!

Voorwaarden bij aanmelding

Als je meegaat met dit project van Al-Wali Foundation word je het visitekaartje van onze organisatie. Dat betekent dat je wij jullie bij de bijeenkomsten goed voorbereiden op dit avontuur, zodat jullie respect en warmte kunnen tonen binnen de Indonesische dorpscultuur. Daar staat tegenover dat wij ook verwachten dat jullie je houden aan de geldende gebruiken en deze voorwaarden in acht nemen:

  • - Je bent de gehele drie weken beschikbaar voor Al-Wali Foundation en volgt de bijeenkomsten in Nederland;
  • - Je hebt je op de hoogte gesteld van de informatie op onze internetsite;
  • - In de dorpen draag je gepaste kleding (dames: schouders, knieën en decolleté bedekt, geen strakke kleding);
    • - Je past je aan, bent flexibel en volgt de orders van de begeleiding ter plaatse;
      - Je paspoort is minimaal nog 6 maanden geldig op datum van vertrek uit Indonesië;
  • - Je kunt voor eind april je ticket boeken;
  • - Je gaat akkoord met het contract dat door Al-Wali Foundation is opgesteld.

Procedure bij aanmelding

Al-Wali Foundation ontvangt graag van jou dit ingevulde motivatieformulier op: aanmeldingen@al-wali.nl. Hierna krijg je van ons bericht met een uitnodiging voor een intakegesprek. Met de intakegesprekken hopen we een goed beeld te krijgen van het soort persoon die je bent en wat je motivatie is om met ons mee te gaan. Ook stellen we zo de groep samen en kun je ons persoonlijk extra informatie vragen over het project. Na deze gesprekken krijg je bericht over de verder te bewandelen route.